Tag Archives for " penulisan blog "

Menulis Blog Yang Baik Tak Semudah Menonton Anime.

Kalau orang kata tulis blog itu senang, tu semua cerita nak sedapkan telinga korang saja. Ya, menulis blog yang ┬ábaik tak semudah menonton anime kegemaran anda. Walaupun sekarang ni dah bergelar bapa budak, tapi memang seronok bila dapat tonton Anime. Bukan sebab tak mature, tapi itu kan salah satu hiburan… Memang best dan feel siap […]

Bacalah lagi...
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor