Tag Archives for " panduan menulis blog "

Buat Duit Dengan Blog – Bukan Senang Nak Menulis

Semalam aku tak boleh tidur semalaman. Tak tahu kenapa. Nak kata aku tengah fikir cara buat duit dengan blog ke hape rasanya tidak. Nak menulis tu yang kadang-kadang pisang! ~ 😀 Adsense pun baru dapat full account ni. Haha rezeki aku dapat cepat. Sebelum ni memang tak tahu fungsi benda tu, rupanya boleh jana duit […]

Bacalah lagi...

Menulis Blog Yang Baik Tak Semudah Menonton Anime.

Kalau orang kata tulis blog itu senang, tu semua cerita nak sedapkan telinga korang saja. Ya, menulis blog yang  baik tak semudah menonton anime kegemaran anda. Walaupun sekarang ni dah bergelar bapa budak, tapi memang seronok bila dapat tonton Anime. Bukan sebab tak mature, tapi itu kan salah satu hiburan… Memang best dan feel siap […]

Bacalah lagi...