Tag Archives for " cara buat blog "

Pernah guna servis ADVERTORIAL? Berkesan lagi ke sekarang?

Berkesankah servis advertorial sekarang pada perniagaan? Jika korang sedang mencari atau nak tahu lanjut apa itu servis advertorial, bagus ke tak untuk branding & marketing, luangkan 5 minit masa untuk baca kupasan ringkas ini. Selain menggunakan servis iklan berbayar seperti facebook ads, bing ads atau google adwords untuk mempromosi produk, usahawan online juga boleh gunakan alternative […]

838 total views, 0 views today

Bacalah lagi...

Menulis Blog Yang Baik Tak Semudah Menonton Anime.

Kalau orang kata tulis blog itu senang, tu semua cerita nak sedapkan telinga korang saja. Ya, menulis blog yang  baik tak semudah menonton anime kegemaran anda. Walaupun sekarang ni dah bergelar bapa budak, tapi memang seronok bila dapat tonton Anime. Bukan sebab tak mature, tapi itu kan salah satu hiburan… Memang best dan feel siap […]

Bacalah lagi...