Tag Archives for " belajar buat blog "

7 Cara Menulis Artikel SEO Berkualiti Pada Blog

Ya apa kena mengena durian tadi dengan entri kali ni? Sebenarnya semalam baru dapat makan durian kawen. Manis, sedap..lemak-lemak rasa dia. Lepastu teringat ada draft artikel ni dalam blog, belum publish 😀 Cara Menulis Artikel SEO Berkualiti Pada Blog Tak salah kalau saya katakan menulis artikel dekat blog juga salah satu cabang dalam copywriting. Tapi […]

Bacalah lagi...

Cara Buat Landing Page Website

cara mudah buat landing page website

Cara Buat Landing Page Sebelum ini saya ada bina beberapa landing page website. Macam-macam jenis saya belajar cara buat landing page. Sebenarnya tak susah mana pun nak buat website ini asalkan tahu caranya dan medium yang betul. Apa itu landing page? Mungkin ramai yang sudah tahu, landing page ni merupakan halaman dimana sekiranya anda mahu […]

Bacalah lagi...

Menulis Blog Yang Baik Tak Semudah Menonton Anime.

Kalau orang kata tulis blog itu senang, tu semua cerita nak sedapkan telinga korang saja. Ya, menulis blog yang  baik tak semudah menonton anime kegemaran anda. Walaupun sekarang ni dah bergelar bapa budak, tapi memang seronok bila dapat tonton Anime. Bukan sebab tak mature, tapi itu kan salah satu hiburan… Memang best dan feel siap […]

Bacalah lagi...