pakejvideo


image1
[ Real Case, Real Result] Serius Mahu Buat Duit Online?
Teknik marketing ini akan ajar anda step by step cara jana “at least” RM1000 Walaupun tanpa perlu pos barang. Semua ini dalam versi video yang mudah faham. WOW!!
Anda bakal belajar:
Pakej video CopyWriting – Jika anda tak mahu duit habis untuk iklan, kuasai teknik copywriting ini supaya jualan lebih kencang!
Pakej video FB ads – Anda akan di ajar cara setup FB ads dari zero dan bagaimana kendalikan dengan betul dan gunakan teknik rahsia ramai otai supaya bisnes lebih power. Sekarang anda dah boleh jadi HERO!
Pakej video bina website – Tak lengkap buat bisnes online tapi tak reti buat website. Video ini akan ajar anda step by step cara bina website mudah tanpa perlu sebarang code pelik-pelik.
Rahsia jualan produk digital – Video ini kalau tak tengok memang rugi! Anda boleh hasilkan income 4-5 angka walaupun pos laju tengah cuti!
Ops nanti dulu! Jangan dapatkan pakej video ni selagi anda tak baca Tawaran saya dibawah!
Secara jujurnya, tak lengkap jika anda beli panduan video di atas tapi abaikan bonus dari saya ini. Bonus (bernilai RM399) ini akan diberi percuma khas buat anda. Saya hanya berikan yang related dengan panduan video diatas supaya fokus anda tak lari. Ehem-ehem anda juga boleh buat income service dengan software bonus ini.

Genesis Child Theme

Alang-alang buat website, biar terus Nampak clean, smart dan pro! Puluhan theme ini mesra mobile dan seo optimize supaya website anda lebih kacak!

Photo watermark Pro

Sesuai digunakan untuk medium FB, web jualan atau apa saja. Dengan 1 klik, kesemua 50 photo anda sipa di “watermark”

Easy banner software

Tak tahu photoshop? Software ini khas untuk anda.

Ebook Cover Template

Sesuai untuk jualan ebook (PDF) atau jualan digital sperti video. E-Cover yang pro akan buatkan produk anda lebih Nampak gagah dan seksi.
Macammana Nak Claim semua Bonus Ini?
Dapatkan 4 pakej video
(4 in 1) diatas
dengan klik butang kuning dibawah.
Jika butang di atas tidak berfungsi, copy paste link ini http://bit.ly/Untuk-Marketer di browser anda. PM fesbuk saya sekiranya ada buat pembelian. Bonus-bonus milik anda!
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor