Category Archives for Tips

7 Cara Menulis Artikel SEO Berkualiti Pada Blog

Ya apa kena mengena durian tadi dengan entri kali ni? Sebenarnya semalam baru dapat makan durian kawen. Manis, sedap..lemak-lemak rasa dia. Lepastu teringat ada draft artikel ni dalam blog, belum publish ­čśÇ Cara Menulis Artikel SEO Berkualiti Pada Blog Tak salah kalau saya katakan menulis artikel dekat blog juga salah satu cabang dalam copywriting. Tapi […]

Bacalah lagi...

Pernah guna servis ADVERTORIAL? Berkesan lagi ke sekarang?

Berkesankah servis advertorial sekarang pada perniagaan? Jika korang sedang mencari atau nak tahu lanjut apa itu servis advertorial, bagus ke tak untuk┬ábranding & marketing, luangkan 5 minit masa untuk baca kupasan ringkas ini. Selain menggunakan servis iklan berbayar seperti facebook ads, bing ads atau google adwords untuk mempromosi produk, usahawan online juga boleh gunakan alternative […]

1,055 total views, 2 views today

Bacalah lagi...

Cara Buat Landing Page Website

cara mudah buat landing page website

Cara Buat Landing Page Sebelum ini saya ada bina beberapa landing page website. Macam-macam jenis saya belajar cara buat landing page. Sebenarnya tak susah mana pun nak buat website ini asalkan tahu caranya dan medium yang betul. Apa itu landing page? Mungkin ramai yang sudah tahu, landing page ni merupakan halaman dimana sekiranya anda mahu […]

Bacalah lagi...