Category Archives for Personal

Buat Duit Dengan Blog – Bukan Senang Nak Menulis

Semalam aku tak boleh tidur semalaman. Tak tahu kenapa. Nak kata aku tengah fikir cara buat duit dengan blog ke hape rasanya tidak. Nak menulis tu yang kadang-kadang pisang! ~ 😀 Adsense pun baru dapat full account ni. Haha rezeki aku dapat cepat. Sebelum ni memang tak tahu fungsi benda tu, rupanya boleh jana duit […]

Bacalah lagi...

Kos Tukar Screen Ipad Bukan Murah, Tapi Disini Memang Berbaloi!

Ya memang tak ada benda yang murah dalam dunia ni sekarang lebih-lebih lagi bila melibatkan proses baik pulih ataupun servis termasuklah kos nak baiki & tukar screen ipad yang pecah. Kos Tukar Screen Ipad Pada yang tak tahu, jangan marah sebab saya tak cerita fasal kos tukar screen tablet Samsung atau tukar screen televisyen rumah […]

Bacalah lagi...

Bulan March 2017 Apa Yang Interesting?

Apa yang menarik dalam bulan March? Masih sama seperti bulan-bulan sebelum ini. Cuma baru ni Mira Filzah ada keluar slot drama baru. Haha Oh ya, selain tu kalau ada yang tak tahu macam mana nak tukar font interface pada komputer korang macam ni, boleh cuba buat. Sengaja eksperimen nak kasi nampak fresh ala-ala tengok smartphone […]

Bacalah lagi...

Menulis Blog Yang Baik Tak Semudah Menonton Anime.

Kalau orang kata tulis blog itu senang, tu semua cerita nak sedapkan telinga korang saja. Ya, menulis blog yang  baik tak semudah menonton anime kegemaran anda. Walaupun sekarang ni dah bergelar bapa budak, tapi memang seronok bila dapat tonton Anime. Bukan sebab tak mature, tapi itu kan salah satu hiburan… Memang best dan feel siap […]

Bacalah lagi...