NAK TAK JIKA SAYA TUNJUKKAN
SHORT-CUT 
CARA MUDAH BAGAIMANA ANDA BOLEH BINA WEBSITE, LANDING PAGE & MINISTE
TANPA BAYAR
UPAH RIBUAN RINGGIT?

Saya Bongkarkan Rahsianya...

 Cara Paling Berkesan & Pantas 
Level NEWBIE Pun Boleh Hasilkan Landing Page Macam Pakar!

"Tanpa perlu skills, Jimat masa, hanya drag drop dan copy-paste saja!"

Tonton Video Sekarang, Saya Tunjukkan!

Salam dan hi. 
Nama saya Mohd Naim. Seorang usahawan internet sepenuh masa.

Sejak saya jadikan pekerjaan sekarang sebagai kerjaya, perlahan-lahan saya sedar yang untuk mengusai dunia perniagaan internet ini anda sekurang-kurangnya harus tahu sedikit tentang teknikal berkaitan pembinaan sebuah website. 

Walaunpun kini media social facebook, instagram dan twitter sangat rancak menjadi tumpuan medan usahawan yang baru berniaga, namun kebanyakan yang serius akan mula beralih kepada penjenamaan sendiri dan salah satunya memiliki at least sebuah ministe jualan ataupun website rasmi sebagai salah satu aset bisnes. 

5 Tahun yang lepas, saya percaya mentah-mentah yang berniaga ni boleh dilakukan jika kita hanya terror FbAds dan ada duit untuk 'run iklan'. Ternyata silap, bila saya tanamkan semua perniagaan produk saya di media social semata-mata. Tahun demi tahun Algorithm media sosial semakin cepat berubah. kebanyakan iklan yang 'berkesan' dan mempunyai ramai follower dulunya, sekarang tenggelam dan kos iklan semakin meningkat entah apa-apa. Sekarang ramai rakan usahawan saya yang mula kena banned, flag akaun dan macam-macam sampai giveup!

Dari situ saya mula berfikir cara bagaimana untuk atasi segala kebocoran bisnes. Sehinggalah pada suatu hari, saya terbaca satu artikel yang ubah mindset saya 360 darjah tentang WEBSITE. 

Bermula hari tersebut, saya mula muhasabah diri dan belajar. Ya belajar cara nak buat website. Tak cukup dengan tu, saya belajar coding pulak semata-mata nak dapatkan design website yang cantik. Kalau kenang balik, rasa stress je sebab hasil habuk pun tak jadi. Nak  upah orang buat, duit pun tak ada. So banyak belajar sendiri. Letih... Setahun sebenarnya saya BUANG MASA. 

Ketika orang lain dah rancak mengumpul database pelanggan, senarai email dan pelanggan baru setiap hari. Saya masih sama. Website yang dibuat pun tak kemana. Buruk dan hodoh...malu saya nak tunjuk. 

Tapi sekarang tak lagi.  Sehingga saya jumpa dengan THRIVE PLUGIN. Semua kesusahan, teknikal & coding yang pelik hingga buatkan biji mata saya tersembol tengah-tengah malam hadap laptop akhirnya jumpa jalan PENYELESAIAN! 

Akhirnya saya dah mampu bina lebih banyak website dan halaman jualan untuk produk sendiri. Ada orang request buat servis, tapi saya bizi. Bayangkan sekarang, hasil dari 1 website dan konsisten mempromosikan dengan sistem funnel yang betul boleh jana income lebih RM500-RM1000 setiap hari. 

Bila anda serious dengan bisnes anda dan mahu result pantas,  tak nak buang masa yang lama....
anda perlu pertimbangkan untuk mencuba THRIVE PLUGIN 

Saya tak mahu buang masa anda. Jadi Biar Saya straight forward dengan anda disini...

Apa Itu Thrive Plugin?

Thrive plugin adalah satu pakej yang terdapat dalam template thrivethemes. Ia merupakan plugin wordpress dilengkapi dengan ciri-ciri ekslusif bagi seorang internet marketer, pereka website, dan ushawan produk yang ingin memiliki bukan sekadar sebuah laman web semata-mata. 

Anda boleh menggunakan Thrive Plugin ini pada wordpress blog anda (self-hosted) untuk membina funnel marketing yang baik dan memberi user experienced kepada pelawat website anda. 

Dengan menggunakan Thrive Plugin dari Thrivethemes ini, anda boleh transform wordpress blog yang biasa kepada sesuatu yang lebih advanced seperti membina minisite, landing page, laman jualan produk, laman download, squeeze page mengumpul database emel dan banyak lagi. 

Pengguna Thrive Plugin bebas menggunakan untuk cipta dan edit website secara REAL WYSIWYG (what you see is what you get) tanpa perlu sebarang pengetahuan coding atau html. Anda boleh customize apa saja reka bentuk mengikut kehendak sendiri dengan 4 langkah mudah sahaja. 

4 Langkah Mudah

Bagaimana anda boleh hasilkan sebuah laman web (landing page, minisite, squeeze page & salespage) sepantas 15 minit? 





Langkah #1:
Create New Page pada wordpress dashboard

Panstikan anda mempunyai wordpress self-hosted dan bukannya wordpress.com. 




Langkah #2
: Pilih edit mengunakan Thrive Visual editor (Thrive Architec bagi versi baru)

Disini anda akan dibawa ke halaman page untuk customize. Pilih 'choose landing page' dan anda boleh pilih ratusan template yang disediakan untuk edit atau start from scratch (blank page). 




Langkah #3
: Customize dengan drag-drop elemen yang tersedia di papan kekunci thrive content builder. 

Anda boleh menggunakan semua fungsi seperti countdown timer, button, layout, divider, lead generation, pricing table, call to action dan banyak lagi. 




Langkah #4:
Masukkan sales letter anda. 

Anda juga boleh menggunakan fungsi Thrive Headline Optimizer. Ia salah satu tool yang bagus untuk split test headline anda. 

Selepas selesai, hanya klik 'Save Changes' dan kini landing page anda sudah live. 

Thrive Plugin Terbukti Memudahkan Usahawan Internet Membina web jualan dari zero to hero...

Ia Dicipta Khas Dari Marketer Untuk Marketer Seperti Anda!

 Bagaimana Ia Dapat Bantu Anda Membina Sebuah Laman Jualan Yang Cukup Mudah & Menggiurkan Pelawat Anda? 


Hasilkan Landing Page Secara Front End (WYSIWYG). Ya!
"What You See Is What You Get" 

Hanya Drag & Drop Jer! Sungguh Mudah....

Mempunyai fungsi lengkap membina halaman Optin. Sangat Mesra Pengguna.
Sungguh Lengkap!

Sangat mudah membina mailing list!
"Laman Squeeze Page High Conversion" 

Sangat flexible dan mudah diuruskan. Tanpa perlu jadi pakar!
"Drag & Drop, Copy-Paste Semudah ABC"

Tak Ada Idea Nak Design Website?

Jangan Risau.

Pihak Thrive Sendiri Sediakan "Head to Toe" Untuk Anda Tiru dan Edit 

Lebih 150++ Template Tersedia! 

Hanya perlu edit sahaja ikut kehendak anda

Dapatkan Plugin Hebat Ini Sekarang!  
Sesuai Untuk Semua Pengguna Wordpress
.

Mencipta sebuah website serta halaman jualan yang profesional bukan lagi perkara sukar.
Malah anda akan lebih yakin dan seronok. Kami jamin 100% anda akan berpuas hati!
Thrive Content Builder

Fungsi drag & drop dan copy-paste yang sangat mudah digunakan untuk membina landing page yang power. Tanpa perlu sebarang coding dan belajar HTML. 

Thrive Leads 

Satu-satunya cara mengumpul leads (database) yang sangat bijak mengikut kehendak pengguna sendiri. Anda bebas membina popup dan dimana sahaja pada content. 

Thrive Headline Optimizer

Tersedia A/B test khas untuk Tajuk Headline anda. Thrive akan paparkan yang terbaik dan lihat statistik klik

Thrive Ultimatum

Scarcity atau urgency sangat penting. Thrive Ultimatum membuatkan laman jualan anda tak mahu ditinggalkan pelawat. Fungsi countdown timer adalah trik top internet marketer hasilkan jualan puluhan ribu sebulan.

Thrive Clever Widgets

Widget yang 'cerdik' dengan fungsi penetapan mengikut kehendak pemilik website dan pamerkan pada audience yang targeted mengikut kategori artikel web dan blog anda.

Thrive Landing Page

Kini tiada masalah lagi nak susun atur laman jualan! Tersedialah ratusan template high convertion untuk anda membina laman jualan yang seksi dan menarik.

Thrive Ovation

Plugin yang menarik untuk memuatkan testimoni dan tingkatkan kredibiliti website anda. 

Thrive Quiz Builder

Bina kuiz santai semudah ABC. Fungsi ini sangat disukai ramai. Copay paste di social media dan lihat kuasa viral terhadap apliksi anda. Terbukti tingkatkan visibility terhadap website anda. 

TAWARAN UNTUK ANDA!

Apa kata jika anda boleh dapatkan kesemua 8 plugin ini dalam satu pakej harga tak masuk akal?

Ya, 8 Modul Plugin Thrive Ini Akan Jadikan Enjin Laman Jualan Anda Nampak Lebih Pro & Mantap Seperti Top-Top Internet Marketer Di Dunia. WOW!


Saya Berminat, Berapa Harganya? 

8 Plugin Thrivethemes
LIFE-TIME Update

CUMA 

RM350 

TUNGGU DULU! 


Saya ada OFFER yang lebih jimat & menarik untuk anda.

Lepas ni anda boleh buat keputusan.
"Its in your hand"

Baiklah, saya cuba jujur disini. Tahukah anda harga untuk dapatkan plugin yang powerfull ini adalah bernilai lebih ribuan ringgit? Anda sendiri boleh lawati laman rasmi thrivethemes.com. 

Untuk 1 single site berlesen, jumlah yang perlu dilaburkan ialah USD67, yakni lebih kurang RM301 untuk hanya SATU plugin sahaja.

Oh ya! Pihak thrive juga menawarkan bayaran bulanan serendah USD19 sebulan untuk nikmati kesemua plugin ini.  Namun ia masih amount yang cukup besar bagi kita jika ditukarkan dalam ringgit. Hampir RM87 sebulan komitmen, dan perlu bayar lumpsum untuk 6-12 bulan terus. Sakit...

Saya tak nak letak RM350 atau RM269 walaupun harga tersebut adalah harga yang patut. Saya tahu, ramai internet marketer seperti anda inginkannya, tetapi masalah kewangan sedikit sebanyak jadi batu penghalang dizaman GST dan Ekonomi berat sebelah Sekarang! Ya Saya tak nafikan, malah saya faham!

Desclaimer:
Tujuan saya bukanlah semata-mata kerana duit. Tapi ingin kongsi pada seberapa ramai usahawan internet, pemilik website/blog yang ingin kembangkan perniagaan. Saya juga tak mahu melihat rakan-rakan ushawan dan newbieterbakar duit mengupah pereka laman web yang berharga ribuan ringgit.  Tapi dengan pelaburan yang mampu milik ini, anda masih dapat hasil yang sama dengan modal yang sangat minima dan tak membebankan. Malah penggunaan plugin thrive sangat membantu untuk individu yang ingin hasilkan laman jualan yang bagus dan kelihatan profesional (bergantung pada kreativiti & pengalaman).

Baiklah, saya tak nak buang masa anda baca karangan ni panjang-panjang. Anda boleh dapatkan kesemua 8 Plugin Thrive ini dengan harga RM350 RM250 sahaja! 

AMACAM?

Arghh saya benci buat macam ni! 

Tapi ini peluang terakhir anda. Saya Nak Beri Promosi Pemasangan Thrive Plugin Hanya RM350 RM180 Sahaja! 


Ya Serious!

RM180 
LIFE TIME UPDATE!

Tawaran ini adalah terhad untuk 100 orang terawal sahaja.
Jangan tunggu tawaran tamat atau ditutup selamanya...

Baiklah Naim, Saya Nak!
Tolong pasang dekat wordpress saya sekarang... 

Ya, Saya Akan Instalkan Thrive Plugin Ini Pada Website Anda

Bukan 1, tapi kesemua 8 plugin hebat dibawah ini.

  • Thrive Content Builder
  • Thrive Leads
  • Thrive landing Page
  • Thrive Widgets
  • Thrive Ovation
  • Thrive Ultimatum
  • Thrive Headline Optimizer
  • Thrive Quiz Builder

Tanpa Yuran Bulanan. 
RM350
RM70 LifeTime! (Promosi Tamat)
RM250

RM180 LifeTime

F.A.Q

Bolehkah pengguna wordpress.com gunakan thrive plugin ini?

Kenapa bukan beli terus pada pihak Thrivethemes? 

Adakah saya akan dibekalkan lesen & update?

Berapa lama masa yang di ambil untuk pemasangan?