NAK TAK JIKA SAYA TUNJUKKAN SHORT-CUT 
BAGAIMANA NAK MEMBINA WEBSITE, LANDING PAGE, MINISTE TANPA BAYAR UPAH RIBUAN RINGGIT?

Saya Bongkarkan Rahsianya...

 Cara Paling Berkesan & Mudah Bagaimana NEWBIE Pun Boleh Hasilkan Landing Page Macam Pakar!

"Tanpa perlu skills, Tanpa belanja ratusan ringgit, hanya tiru dan copy-paste saja!"

Tonton Video Sekarang, Saya Tunjukkan!

Salam dan hi. 
Nama saya Mohd Naim. Seorang usahawan internet sepenuh masa.

Sejak saya jadikan pekerjaan sekarang sebagai kerjaya, perlahan-lahan saya sedar yang untuk mengusai dunia perniagaan internet ini anda sekurang-kurangnya harus tahu sedikit tentang teknikal berkaitan pembinaan sebuah website. 

Walaunpun kini media social facebook, instagram dan twitter sangat rancak menjadi medan usahawan baru berniaga, namun kebanyakan yang serius akan mula beralih kepada penjenamaan sendiri dan salah satunya memiliki at least sebuah ministe jualan ataupun website rasmi. 

5 Tahun yang lepas, saya sangat  percaya mentah-mentah yang berniaga ni boleh dilakukan jika kita hanya terror FbAds dan ada duit untuk 'run iklan'. Ternyata saya silap bila gali dan tanamkan semua perniagaan produk saya di media social semata-mata. Tahun demi tahun Algorithm media sosial semakin cepat berubah dan kebanyakan iklan yang 'berkesan' dan mempunyai ramai follower dulunya, sekarang tenggelam dan kos iklan semakin meningkat entah apa-apa.

Dari situ saya mula berfikir cara bagaimana untuk atasi segala kebocoran bisnes. Sehinggalah pada suatu hari, saya terbaca satu artikel yang ubah mindset saya 360 darjah tentang WEBSITE. 

Bermula hari tersebut, saya mula belajar sendiri. Tak cukup dengan tu, saya belajar coding pulak semata-mata nak dapatkan design website yang cantik. Namun setahun sebenarnya saya BUANG MASA. 

Ketika orang lain dah rancak mengumpul database pelanggan, senarai email dan pelanggan baru setiap hari. Saya masih sama. Website yang dibuat pun tak kemana. Buruk dan hodoh...malu saya nak tunjuk. 

Sehinggalah saya jumpa dengan THRIVE PLUGIN. Semua kesusahan, teknikal & coding yang ribuan orang diluar sana benci dan gagal ketika membina website dulu, sekarang sudah tak perlu lagi difikirkan. 


Saya tak mahu buang masa anda. Jadi Biar Saya straight forward dengan anda disini...

Thrive Plugin Terbukti Memudahkan Usahawan Internet Membina web jualan dari zero to hero...

Ia Dicipta Khas Dari Marketer Untuk Marketer Seperti Anda!

 Bagaimana Ia Dapat Bantu Anda Membina Sebuah Laman Jualan Yang Cukup Mudah & Menggiurkan Pelawat Anda? 


Hasilkan Landing Page Secara Front End (WYSIWYG). Ya!
"What You See Is What You Get" 

Enter your text here...

Hanya Drag & Drop Jer! Sungguh Mudah....

Mempunyai fungsi lengkap membina halaman Optin. Sangat Mesra Pengguna.
Sungguh Lengkap!

Sangat mudah membina mailing list!
"Laman Squeeze Page High Conversion" 

Sangat flexible dan mudah diuruskan. Tanpa perlu jadi pakar!
"Drag & Drop, Copy-Paste Semudah ABC"

Tak Ada Idea Nak Design Website Dari Atas Sampai Bawah? 

Jangan Risau. 

Lebih 150++ Template Tersedia! 

Hanya perlu edit sahaja ikut kehendak anda

Dapatkan 8 Plugin Hebat Ini Sekarang!  
Sesuai Untuk Semua Pengguna Wordpress
.

Buat website, landing page dan squeeze page bukan lagi perkara susah dan leceh! Malah anda rasa lebih yakin dan seronok! 
Thrive Content Builder

Fungsi drag & drop dan copy-paste yang sangat mudah digunakan untuk membina landing page yang power. Tanpa perlu sebarang coding dan belajar HTML. 

Thrive Leads 

Satu-satunya cara mengumpul leads (database) yang sangat bijak mengikut kehendak pengguna sendiri. Anda bebas membina popup dan dimana sahaja pada content. 

Thrive Headline Optimizer

Tersedia A/B test khas untuk Tajuk Headline anda. Thrive akan paparkan yang terbaik dan lihat statistik klik

Thrive Ultimatum

Scarcity atau urgency sangat penting. Thrive Ultimatum membuatkan laman jualan anda tak mahu ditinggalkan pelawat. Fungsi countdown timer adalah trik top internet marketer hasilkan jualan puluhan ribu sebulan.

Thrive Clever Widgets

Widget yang 'cerdik' dengan fungsi penetapan mengikut kehendak pemilik website dan pamerkan pada audience yang targeted mengikut kategori artikel web dan blog anda.

Thrive Landing Page

Kini tiada masalah lagi nak susun atur laman jualan! Tersedialah ratusan template high convertion untuk anda membina laman jualan yang seksi dan menarik.

Thrive Ovation

Plugin yang menarik untuk memuatkan testimoni dan tingkatkan kredibiliti website anda. 

Thrive Quiz Builder

Bina kuiz santai semudah ABC. Fungsi ini sangat disukai ramai. Copay paste di social media dan lihat kuasa viral terhadap apliksi anda. Terbukti tingkatkan visibility terhadap website anda. 

Kejap..kejap. Saya Mahu Berikan Anda

8 Modul Plugin Thrive Ini Yang Akan Jadikan Enjin Laman Jualan Anda Nampak Lebih Pro & Mantap Seperti Top-Top Internet Marketer Di Dunia. WOW!


"Saya Berminat, Berapa Harga & Cara

Nak Dapatkannya?"

Baiklah, saya cuba jujur disini. Tahukah anda harga untuk dapatkan plugin luar biasa ini adalah bernilai lebih ribuan ringgit? Anda sendiri boleh lawati laman rasmi thrivethemes.com. 

Untuk 1 single site berlesen, jumlah yang perlu dilaburkan ialah USD67, yakni lebih kurang RM301 untuk hanya SATU plugin sahaja.

Oh ya! Pihak thrive juga menawarkan bayaran bulanan serendah USD19 sebulan untuk nikmati kesemua plugin ini.  Namun ia masih amount yang cukup besar bagi kita jika ditukarkan dalam ringgit. Hampir RM87 sebulan komitmen, sakit...

Saya tak nak letak RM350 atau RM269 walaupun harga tersebut adalah harga pasaran kat sini sekarang. Saya tahu, ramai internet marketer seperti anda mahu cuba, tetapi masalah kewangan sedikit sebanyak jadi batu penghalang dizaman GST dan Gawat Sekarang! Ya Saya tak nafikan, malah saya faham!

Desclaimer:
Tujuan saya bukanlah semata-mata kerana duit. Tapi ingin kongsi pada seberapa ramai usahawan internet, pemilik website/blog yang ingin kembangkan perniagaan, serta yang tak mahu terbakar duit mengupah pereka laman web yang berharga ribuan ringgit tapi masih dapat hasil yang sama dengan modal yang sangat minima dan tak membebankan. Malah penggunaan thrive sangat membantu untuk individu yang ingin hasilkan laman jualan yang bagus dan profesional (bergantung pada kreativiti & pengalaman).

Baiklah, saya tak nak buang masa anda baca karangan ni panjang-panjang. Anda boleh dapatkan kesemua 8 Plugin Thrive ini dengan harga RM250 sahaja! 

"Eh betul ke ni?"

Arghh saya benci buat macam ni! 

Tapi ini peluang terakhir anda. Promosi pemasangan Thrive Plugin hanya RM250 RM180 Sahaja! 

"Ya Serious!"

Tawaran ini adalah terhad untuk 100 orang terawal sahaja. Jangan tunggu tawaran tamat atau ditutup selamanya...

Baiklah Naim, Saya Nak! Tolong pasang dekat wordpress saya sekarang... 

Ya, Saya Akan Instalkan Thrive Plugin Ini Pada Website Anda

Bukan 1 tapi kesemua 8 plugin hebat dibawah ini.

  • Thrive Content Builder
  • Thrive Leads
  • Thrive landing Page
  • Thrive Widgets
  • Thrive Ovation
  • Thrive Ultimatum
  • Thrive Headline Optimizer
  • Thrive Quiz Builder

Tanpa Yuran Bulanan. 
RM350
RM70 LifeTime! (Promosi Tamat)
RM250

RM180 LifeTime

F.A.Q

Bolehkah pengguna wordpress.com gunakan thrive plugin ini?

Adakah saya akan dibekalkan lesen & update?

Berapa lama masa yang di ambil untuk pemasangan?