All posts by Dukenaim

Teknik Buat Duit Dengan Instagram

Pemasaran Online – Teknik Buat Duit Dengan Instagram Bak kata saudara Nigel Ong seorang penulis eBook  panduan borong barang dari China, tahun 2017 semakin menggila! Mana tidaknya, baru sekejap tirai 2016 ditutup rapat dah macam-macam isu orang bercerita, plastik kena cas, Selangor tak ada air dan minyak petrol semakin mahal. Jadi tak hairan kalau banyak […]

Bacalah lagi...

Review Whatsapp Auto Reply

Review whatsapp auto reply. Whatsapp memang bagus, dan ia benda free. Hari-hari semua orang  guna whatsapp dan itu termasuklah orang muda.. orang tua, malah budak sekolah pun gunakannya.  Okay, tapi apa sebab sekarang ni whatsapp popular sangat sampaikan jadi pilihan ramai usahawan online? Kenapa bukan Weechat, Telegram ke… ? Bagi saya, aplikasi whatsapp sekarang ni […]

Bacalah lagi...

5 Perkara Penting Perlu Lakukan Jika Anda Berminat Kerja Dari Rumah

5 perkara penting perlu lakukan jika anda berminat kerja dari rumah. Ada ke yang rerminat nak Kerja Dari Rumah? Kalau pekerjaan sekarang sudah selesa dan tak suka ada pendapatan sampingan, abaikan artikel ini. Macam ni. Ada satu lubuk khas tak ramai orang yang tahu bagaimana langkah-langkah untuk mula lakukan kerja dari rumah dan hasilkan pendapatan lumayan […]

Bacalah lagi...

Kenderaan Uber Lebih Digemari Orang Malaysia Penyebab Utama Teksi Sudah Tak Laku

Tak silap saya beberapa bulan yang lepas, berlaku insiden kekecohan di sekitar ibu kota Kuala Lumpur. Jika anda mengikuti perkembangan semasa, pasti anda tahu mengenai kisah mogok pemandu teksi yang meluahkan rasa tidak puasa hati terhadap kenderaan Uber yang mula mendapat perhatian pengguna pengangkutan awam. Isunya cuma satu, golongan pemandu teksi menyuara rasa tidak puas hati terhadap […]

Bacalah lagi...