All posts by Dukenaim

Cara Buat Landing Page Website

cara mudah buat landing page website

Cara Buat Landing Page Sebelum ini saya ada bina beberapa landing page website. Macam-macam jenis saya belajar cara buat landing page. Sebenarnya tak susah mana pun nak buat website ini asalkan tahu caranya dan medium yang betul. Apa itu landing page? Mungkin ramai yang sudah tahu, landing page ni merupakan halaman dimana sekiranya anda mahu […]

Bacalah lagi...

Bulan March 2017 Apa Yang Interesting?

Apa yang menarik dalam bulan March? Masih sama seperti bulan-bulan sebelum ini. Cuma baru ni Mira Filzah ada keluar slot drama baru. Haha Oh ya, selain tu kalau ada yang tak tahu macam mana nak tukar font interface pada komputer korang macam ni, boleh cuba buat. Sengaja eksperimen nak kasi nampak fresh ala-ala tengok smartphone […]

Bacalah lagi...

Menulis Blog Yang Baik Tak Semudah Menonton Anime.

Kalau orang kata tulis blog itu senang, tu semua cerita nak sedapkan telinga korang saja. Ya, menulis blog yang ┬ábaik tak semudah menonton anime kegemaran anda. Walaupun sekarang ni dah bergelar bapa budak, tapi memang seronok bila dapat tonton Anime. Bukan sebab tak mature, tapi itu kan salah satu hiburan… Memang best dan feel siap […]

Bacalah lagi...

Bisnes Online Apa Yang Bagus? Mitos & Hakikat Wajib Anda Tahu

  Ya bisnes online apa yang bagus kalau nak buat sekarang? Tapi soalan tu agak kurang tepat bagi saya. Memang ramai yang minat berniaga, tapi kebanyakan masalah yang masih tak jelas bagi ramai orang ialah bisnes online apa yang menguntungkan kalau nak buat? Susah nak jawab. Tapi tak apa, beri saya peluang untuk goreng habis […]

Bacalah lagi...