Pernah guna servis ADVERTORIAL? Berkesan lagi ke sekarang?

Berkesankah servis advertorial sekarang pada perniagaan? Jika korang sedang mencari atau nak tahu lanjut apa itu servis advertorial, bagus ke tak untuk branding & marketing, luangkan 5 minit masa untuk baca kupasan ringkas ini. Selain menggunakan servis iklan berbayar seperti facebook ads, bing ads atau google adwords untuk mempromosi produk, usahawan online juga boleh gunakan alternative […]

703 total views, 0 views today

Bacalah lagi...

Strongest Man 2018

Ya, dekat atas ni salah satu cerita korea yang bagus untuk tontonan orang berjiwa bisnes. Semalam baru habis tengok. Banyak nilai pengajaran, motivasi dan kecekalan menempuh dunia perniagaan dari bawah hingga berjaya, selain adegan bercium semata-mata. Fuh agak lama sebenarnya saya tak menulis di blog ni. Terakhir pada bulan August tahun lepas itu pun untuk […]

Bacalah lagi...

REVIEW: Panduan Gerilla Adwords

Panduan Gooogle Adwords

Cara Buat Iklan Google Adwords – Gerilla AdWords.  Salah satu strategi marketing yang terbukti gagah hingga sekarang ialah pemasaran google atau lebih mesra orang panggil AdWords. Dalam artikel ini, saya akan review tentang satu  panduan video yang akan terangkan supaya total no brainer pun boleh betul-betul faham Cara Buat Iklan Google Adwords. Saya nak bagi […]

Bacalah lagi...

Kos Tukar Screen Ipad Bukan Murah, Tapi Disini Memang Berbaloi!

Ya memang tak ada benda yang murah dalam dunia ni sekarang lebih-lebih lagi bila melibatkan proses baik pulih ataupun servis termasuklah kos nak baiki & tukar screen ipad yang pecah. Kos Tukar Screen Ipad Pada yang tak tahu, jangan marah sebab saya tak cerita fasal kos tukar screen tablet Samsung atau tukar screen televisyen rumah […]

Bacalah lagi...