Kos Tukar Screen Ipad Bukan Murah, Tapi Disini Memang Berbaloi!

Ya memang tak ada benda yang murah dalam dunia ni sekarang lebih-lebih lagi bila melibatkan proses baik pulih ataupun servis termasuklah kos nak baiki & tukar screen ipad yang pecah. Kos Tukar Screen Ipad Pada yang tak tahu, jangan marah sebab saya tak cerita fasal kos tukar screen tablet Samsung atau tukar screen televisyen rumah […]

Bacalah lagi...

Cara Buat Landing Page Website

cara mudah buat landing page website

Cara Buat Landing Page Sebelum ini saya ada bina beberapa landing page website. Macam-macam jenis saya dah belajar cara buat landing page. Sebenarnya tak susah mana pun nak buat landing page website ini asalkan tahu caranya. Apa itu landing page? Mungkin ramai yang sudah tahu, landing page ni merupakan laman dimana sekiranya anda mahu bawa […]

Bacalah lagi...

Bulan March 2017 Apa Yang Interesting?

Apa yang menarik dalam bulan March? Masih sama seperti bulan-bulan sebelum ini. Cuma baru ni Mira Filzah ada keluar slot drama baru. Haha Oh ya, selain tu kalau ada yang tak tahu macam mana nak tukar font interface pada komputer korang macam ni, boleh cuba buat. Sengaja eksperimen nak kasi nampak fresh ala-ala tengok smartphone […]

Bacalah lagi...

Menulis Blog Yang Baik Tak Semudah Menonton Anime.

Kalau orang kata tulis blog itu senang, tu semua cerita nak sedapkan telinga korang saja. Ya, menulis blog yang ┬ábaik tak semudah menonton anime kegemaran anda. Walaupun sekarang ni dah bergelar bapa budak, tapi memang seronok bila dapat tonton Anime. Bukan sebab tak mature, tapi itu kan salah satu hiburan… Memang best dan feel siap […]

Bacalah lagi...
1 2 3
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor