REVIEW: Panduan Gerilla Adwords

Panduan Gooogle Adwords

Salah satu strategi marketing yang terbukti gagah hingga sekarang ialah pemasaran google atau lebih mesra orang panggil AdWords. Dalam artikel ini, saya akan review tentang satu ¬†panduan bagaimana nak mulakan pengiklanan menggunakan google AdWords. Saya nak bagi anda AMARAN!¬† Selepas baca, anda akan ketahui dimana kelebihan dan kekurangan dari setiap inci, kiri dan kanan berkaitan […]

Bacalah lagi...

Kos Tukar Screen Ipad Bukan Murah, Tapi Disini Memang Berbaloi!

Ya memang tak ada benda yang murah dalam dunia ni sekarang lebih-lebih lagi bila melibatkan proses baik pulih ataupun servis termasuklah kos nak baiki & tukar screen ipad yang pecah. Kos Tukar Screen Ipad Pada yang tak tahu, jangan marah sebab saya tak cerita fasal kos tukar screen tablet Samsung atau tukar screen televisyen rumah […]

Bacalah lagi...

Cara Buat Landing Page Website

cara mudah buat landing page website

Cara Buat Landing Page Sebelum ini saya ada bina beberapa landing page website. Macam-macam jenis saya belajar cara buat landing page. Sebenarnya tak susah mana pun nak buat website ini asalkan tahu caranya dan medium yang betul. Apa itu landing page? Mungkin ramai yang sudah tahu, landing page ni merupakan halaman dimana sekiranya anda mahu […]

Bacalah lagi...

Bulan March 2017 Apa Yang Interesting?

Apa yang menarik dalam bulan March? Masih sama seperti bulan-bulan sebelum ini. Cuma baru ni Mira Filzah ada keluar slot drama baru. Haha Oh ya, selain tu kalau ada yang tak tahu macam mana nak tukar font interface pada komputer korang macam ni, boleh cuba buat. Sengaja eksperimen nak kasi nampak fresh ala-ala tengok smartphone […]

Bacalah lagi...